Enemmän annoksia, enemmän makuja, enemmän hyvää fiilistä ja tunnelmaa.
Saltin annokset on suunniteltu jaettaviksi, mutta ne sopivat erinomaisesti myös yksin nautittaviksi. Salt ei ole ainoastaan lounas- tai illallispaikka. Ravintolan loungessa voi rentoutua pienen purtavan ja viinilasillisen äärellä.
Saltin kasvispainotteinen menu koostuu satokauden parhaista tuotteista, ja lähi- ja pientuottajia suositaan mahdollisuuksien mukaan. Lautasella saattaa kesällä olla herkkuja kokin anopin marjapensaasta ja syksyllä itse poimittuja suppilovahveroita.
Vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta itään sijaitseva itäinen Uusimaa on sekä yksityismatkailijoiden että ryhmien helposti saavutettavissa niin autolla, veneellä, julkisella liikenteellä kuin vuorolaivoillakin!