Porvoolaiset ravintoloitsijat toteuttavat huippusuosion saaneen Smaku Porvoo -tapahtuman jälleen vuonna 2018. Luvassa on rentoa tunnelmaa, herkullisia makuja, aitoja kohtaamisia ja lähellä tuotettua ruokaa.

Smakussa on mahdollisuus maistella porvoolaisten huippuravintoloiden smakuannoksia edulliseen hintaan. Jokainen ravintola toteuttaa Smakua varten maisteluversion vähintään yhdestä lämpimästä tai kylmästä alku-, pää- tai jälkiruoka-annoksesta.

Maisteluannokset ovat tarjolla ravintoloissa kahden viikon ajan 13.- 24. elokuuta. Smaku huipentuu päätapahtumaan 25. elokuuta, jossa valitaan myös Porvoon Makuaarre 2018. Yleisö voi äänestää omaa suosikkiannostaan koko kahden viikon ajan Uusimaan nettisivuilla. Vuonna 2016 palkinnon voitti Wanha Laamanni ja vuonna 2017 Meat District. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan palkinnoksi kahden hengen illallisia osallistujaravintoloissa.

– Aiempien vuosien tapahtumat ovat antaneet meille selkeät suuntaviivat ja tänä vuonna panostamme erityisesti tilan riittävyyteen ja viihtyisyyteen, sekä viinimaailman mukaan tuomiseen osana smakuelämystä. Päätapahtuma siirtyy tänä vuonna Taidetehtaalle, ja näin varmistetaan tilan riittävyys ja viihtyisä elämys, tapahtuman tuottaja Laura Pulkkinen kertoo.

Viime vuoden raadissa istunut Timo Santala kehui vuolaasti Smaku-tapahtumaa.
– Smaku on kansainvälisen tason ruokatapahtuma. Porvoossa on arkenakin kova taso, kun huomioidaan kaupungin koko ja asukasmäärä.

SMAKU Facebookissa: https://www.facebook.com/SmakuPorvoo/
Instagramissa: smakuporvoo

SMAKU Porvoo 2018 ravintolat

Brasserie L’amour
Bistro Sinne
Bistro Gustaf
Bondai Bar
B-Side Burgers
Café Postres
Café Rongo
El Patio
Fryysarinranta
Haikon kartano
Kasvisravintola Ani’s Café
Meat District
Rafael’s Steakhouse
Sicapelle
Vanhan Porvoon Glassikko
Vanhan Porvoon Jäätelötehdas
Vitriini
Wanha Laamanni
Zum Beispiel.