Miltä kuulostaisi riehakas mäenlasku Porvoon vanhassa kaupungissa ja lämmikkeeksi kuuma kaakao jossain ihastuttavista Vanhan Porvoon kahviloista?

Oletko muuten käynyt jo tutustumassa hurmaavaan uuteen kahvilaan, Vanhan Porvoon Glassikkoon tuomiokirkon vieressä? Voit lukea Glassikon brunssista Hannan sopan blogista tästä linkistä.

Jos nälkä yllättää, ravintoloissamme löytyy toinen toistaan herkullisempia luomuksia, menuja, brunsseja ja tarjouksia!
Maistuisiko hummerikeitto, blinit tai naudan sisäfile kermaisella pippurikastikkeella? Jälkiruuaksi talviomenapiirakkaa kanelijäätelön kera tai uunijäätelöä turkinpippurimarengilla? Tunnelmannälkäisille on luvassa myös todellista herkkua, sillä tiistai-iltaisin Bistro Sinnessä on tarjolla kolmen ruokalajin Ihan pimeetä -yllätysmenu, joka nautitaan pimeässä ravintolasalissa pelkässä kynttilän valossa. Pimeässä ruokailu vahvistaa makuaistimusta ja on täysin omanlaisensa elämys. Ihan pimeetä illasta tekee myös se, että yllätyksellisestä ruokailusta asiakas saa maksaa mitä jaksaa – menulle ei ole määritelty hintaa! Lue lisää ja varaa pöytä IHAN PIMEÄÄN iltaan tästä linkistä.

SYÖ YHDESSÄ!
Bistro Sinne tarjoaa kaksi Syö yhdessä -menua yhden hinnalla! Neljän ruokalajin Syö yhdessä -menu (56 €) sisältää esimerkiksi hummerikeittoa, porsaanposkea ja sitruunapossetin. Varatessasi pöydän ja maksaessasi menun TableOnlinen kautta 20.2. mennessä aikavälille 21.2. – 13.4.2018 saat kaksi menua yhden hinnalla! Tarjous on voimassa ti-pe. Lue lisää ja tee varaus täältä!

LAPSET SYÖ ILMAISEKSI!
Bistro Gustafissa Porvoon keskustassa lapset (alle 12-v.) saavat hiihtolomaviikolla ilmaiseksi Lihapullia ja spagettia tomaattikastikkeessa -annoksen, ruokailevien aikuisten seurassa. Yksi ilmainen lasten annos per yksi ruokaileva aikuinen. Voimassa 19.–24.2.

Bistro Gustaf toivoo myös asiakkaiden apua kesän ruokalistan hampurilaisten valintaan! Hiihtolomaviikolla maanantaista perjantaihin Bistro Gustafissa tarjolla joka päivä eri hampurilainen. Tule kokeilemaan vaikka kaikki ja äänestä suosikkiasi.

BLINEJÄ HAIKOSSA!
Porvoosta löytyy mahtavia ulkoilumaastoja, Haikkoon ikimetsässä pääset hiihtämään ladulla ja ulkoilun jälkeen maistuukin rapea blini! Haikon Kartanon blini-viikot jatkuvat aina 25.2. saakka. Tervetuloa herkuttelemaan sydäntalven blineillä meren rannalle Haikkooseen! Katso lisätietoa bliniviikoista tästä linkistä.

WANHAN LAAMANNIN HELMIMENU (29 €) 4.3. saakka:
Blini lisukkeineen
***
Kevyesti savustettua merilohta, chorizo-ohrattoa ja rapukastiketta
***
Talviomenapiirakkaa ja kanelijäätelöä

BRASSERIE L’AMOURIN MENU TALVI (29 €) 3.3. saakka:
Naudan sisäfileetä, kermaista pippurikastiketta ja chorizo-perunaa
***
Uunijäätelöä ja turkinpippurimarenkia

 

Nämä ja muut herkuttelijan helmet löydät kaikki samasta osoitteesta www.helsinkieast.fi sekä Facebookista: @HelsinkiEast.
Ps. Facebookissa luvassa uusia arvontoja ja kilpailuja! Käy tykkäämässä niin pääset mukaan!